孕前準備 孕期 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 出生前後 新生兒 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 學前兒童 1-3歲 3-6歲

BB有D咁既事身體係唔係唔好?

BB 成日冇大便...有時仲幾日先一次....
話題討論

我2個BB都係一日最小一次wor
有冇比多d水佢飲下呀?
 Yu Grace   9個月前
回應 引述

我2個BB都係一日最小一次wor 有冇比多d水佢飲下呀?

但我BB得90幾日人仔可以飲幾多水?
 Alli Yu   9個月前
回應 引述

但我BB得90幾日人仔可以飲幾多水?

試下餐同餐中間比一啖佢飲下再真係唔得就試下轉奶粉
回應 引述

試下餐同餐中間比一啖佢飲下再真係唔得就試下轉奶粉

如果最後真係冇用都要轉
不過我都要揀隻對佢好o既轉
回應 引述

如果最後真係冇用都要轉 不過我都要揀隻對佢好o既轉

貨比三家啦,上網睇多D邊隻多人簡
自己BB緊係簡最好比佢....
我自己比緊S26 ,夾到自己BB

回應 引述

貨比三家啦,上網睇多D邊隻多人簡 自己BB緊係簡最好比佢.... 我自己比緊S26 ,夾到自己BB

你BB飲左呢隻幾耐呀?如果係轉,一次過轉曬定分階段轉?
回應 引述

你BB飲左呢隻幾耐呀?如果係轉,一次過轉曬定分階段轉?

我當初係比全人奶比左2個月
之後人奶+S26 Ultima 比左1個月
之後就全奶粉到而家
回應 引述
沒有更多討論